اجاق گاز صنعتی
اجاق گاز صنعتی
اجاق گاز صنعتی استیل از رئوس کار در آشپزخانه صنعتی است. تجهیزاتی برای رستوران که آخرین مرحله پختوپز را عملی میکند.
اجاق گاز بزرگ صنعتی یکی از ضروریترین وسایل آشپزخانه صنعتی است که کار رستوران با آن با دشواری روبرو خواهد بود.
از اجاق گاز صنعتی برای رستوران بهعنوان پلوپز و کباب پز نیز استفاده میکنند. تفاوت اجاق گاز آشپزخانه صنعتی و اجاق گاز خانگی در ظرفیت بالای آن است. از اجاق گاز و کباب پز صنعتی در فست فودها و کبابسراها نیز استفاده میشود.
انواع اجاق گاز صنعتی استیل
این تجهیزات بهصورت کلی به دو نوع اجاق گاز نیمه صنعتی و صنعتی تقسیم میشوند. منظور از نیمه صنعتی در ظرفیت حرارتی کمتر آن است. همچنین از منظر نوع سوخت این تجهیزت به اجاق صنعت گازی و اجاق صنعتی برقی تقسیم میشوند.
انواع اجاق گاز صنعتی در بازار ایران عباراتند از:
- اجاق گاز صنعتی پایه دار
- اجاق گاز صنعتی فردار
- اجاق گاز صنعتی رومیزی
- اجاق گاز صنعتی کابین دار
- اجاق گاز ترکیبی گریل دار
- اجاق گاز صنعتی دارای گرمخانه
همچنین از منظر تعداد شعلهها و ظرفیت آن انواع اجاق گاز رستورانی به موارد زیر تقسیم میشود:
- اجاق گاز صنعتی تک شعله
- اجاق گاز صنعتی دو شعله
- اجاق گاز صنعتی 3 شعله
- اجاق گاز صنعتی 4 شعله
- اجاق گاز صنعتی 6 شعله
در برخی از آشپزخانههای صنعتی برحسب نوع طراحی آشپزخانه صنعتی اجاق گاز خطی صنعتی نصب میشود. به این صورت که هر کدام از پرسنل آشپزخانه صنعتی روی یکی از شعلهها مشغول به کار میشوند.
گفتنی است برحسب پلان آشپزخانه باید طراحی اجاق گاز صنعتی بهصورت سفارشی انجام بگیرد. میتوان شعلهها و شکل اجاق گاز را بهصورت خطی، دو لایه و اشکال گوناگون را طراحی کرد.
مزیت اجاق گاز خطی این است که سرعت عمل پرسنل را بیشتر خواهد کرد.